top of page

Blockchain Expo World Istanbul: Türkiye'nin İlk Devlet Onaylı Blockchain Fuarı!

CryptoFemale olarak gururla duyuruyoruz ki Türkiye'nin ilk devlet onaylı blockchain ve ilgili teknolojiler fuarı olan Blockchain Expo World Istanbul 'da yer alacak!



Türkiye'nin ilk Blockchain-Metaverse Expo Fuarı, 04-07 Temmuz 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.


İstanbul, blockchain ve kripto ekosisteminin en yeni ve ileri teknolojilerini tanıtmak üzere dünya çapında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından onaylanan Blockchain Expo World 2024, 4-7 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. Bu dev etkinlik, Avrupa, Afrika, Körfez ve CIS bölgelerinden katılımcıları ağırlayacak!



Neden Blockchain Expo World Istanbul'a Katılmalısınız?


Dünyanın dört bir yanından sektörün önde gelen isimleri bu benzersiz etkinlikte bir araya gelecek!


Blockchain Expo World Istanbul, Türkiye'nin dört bir yanından uzmanları, girişimcileri ve teknoloji meraklılarını bir araya getirme fırsatı sunuyor. Fuar kapsamında gerçekleşecek paneller, konferanslar ve workshop'lar sayesinde sektördeki en son gelişmeleri takip edebilir, sektör liderleriyle network oluşturabilir ve ilham alabilirsiniz.


"Blockchain Expo World", Metaverse, Cryptocurrency, NFT, Web 3.0, Web 2, Mining, DAO, DeFi, GameFi alanlarında uzman konuşmacıları ağırlayarak sektördeki tüm paydaşları bir araya getirecek.


Etkinlik, Metaverse evreninde de yer alarak dünyada bir ilke imza atacak. Sanal ziyaretçiler, fuarı dijital ortamda ziyaret edebilecek.


Etkinlik Detayları:

  • Etkinlik Tarihleri: 4-7 Temmuz 2024

  • Etkinlik Yeri: İstanbul Fuar Merkezi, IFM

Blockchain Expo World, BLOCKCHAIN GROUP Fuarcılık tarafından organize edilmektedir ve kripto ekosistemindeki en büyük gelişmeleri bir araya getirecek bir platform sunmaktadır. CryptoFemale olarak amacımız, cinsiyet ayrımı gözetmeksizin herkesin bu yenilikçi sektöre erişimini sağlamak ve toplumsal çeşitliliği desteklemektir. Blockchain Expo World'de katılımcıları, teknolojinin finansal ve sosyal fırsatlarını keşfetmeye ve topluluk içinde dayanışma ruhunu güçlendirmeye davet ediyoruz.








Daha fazla bilgi için lütfen Blockchain Expo World adresini ziyaret ediniz.










Hakkında CryptoFemale: CryptoFemale, blockchain ve ilgili teknolojilerde cinsiyet eşitliği ve toplumsal çeşitliliği teşvik etmeyi amaçlayan bir topluluktur. Misyonumuz, herkesin bu dinamik sektöre katkı yapabilmesini sağlamak ve teknolojinin sunduğu potansiyeli geniş kitlelere ulaştırmaktır.


Blockchain Yeniliklerinin Küresel Merkezi: Blockchain Expo World

Blockchain Expo World, önde gelen blockchain ve ilgili teknolojiler fuarı olup, kripto para birimleri, NFT'ler, Metaverse ve Web 3.0 teknolojileri alanında yenilikçi gelişmeleri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.




33 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page